2019 március 27., szerda

Bemutatkozik:       

Szeretettel meghívjuk és várjuk

– Erdélyi magyarságért mindhalálig  című estünkre

Bemutatkozik : Frigyesy Ágnes, a Budapesti Székely Kör új elnöke, a Magyar Ezüst Érdemkereszt állami kitüntetés tulajdonosa,valamint azúj Elnökség tagjai. Az esten muzsikál és az új elnök-asszonyt kérdezi életútjáról:Kegye János pánsípművész.

Közreműködnek:

Ambrus András színművész                                                       Zoltáni Zsolt énekes (Osztováta Együttes) Kémenes Örs székely fiatalember.

Időpont: 2019. április 10. szerda 18 óra

Helyszín: Vármegye Galéria                                                       1052 Budapest Vármegye utca 11.

Estünk végén a Budapesti Székely Kör tagjai által hozott finomságokkal (pogácsa, sütemény) szeretetvendégségre várjuk kedves vendégeinket!

Kérjük regisztráljon a frigyesy@gmail.com e-mail címen vagy a                    +36-20/383-1417-es telefonszámon.

A belépés ingyenes, adományát örömmel és köszönettel fogadjuk            a Budapesti Székely Kör működésére

Adója 1%-a felajánlását köszönjük: 19638933-1-41

Adományát utalhatja a Budapesti Székely Kör egyesület bankszámlaszámára:  11712004-20113025 Közleményében az adomány szót szíveskedjen beírni! Köszönjük!

www.szekelykor.hu

„Kérem azért az én Istenemet hívő, igaz hittel, hogy áldja meg maradékimat, kik szeretni fogják és meg is tartják ezt a kis világot itt a nagy hegyek között, és kérem az én Istenemet, hogy nehéz kezével sújtson le azokra, akik megunják és elprédálják otthonukat, földjüket, apáik szeretetét.”               (Kós Károly)